Over Veritec

CheckmarkSnel schakelen en direct kunnen leveren vanuit netwerk
CheckmarkHoge kwaliteit professionals door uitgebreide screening
CheckmarkBetrokken aanpak van uw project van begin tot eind

Wij zijn Veritec Techniek. Onze betrokken en vriendelijke adviseurs verzorgen de ideale match tussen mooie bedrijven in de techniek en timmermannen, monteurs, werkvoorbereiders en operators. Hoe we dat doen? We kennen onze opdrachtgevers goed en nemen de tijd om specifieke dingen, als bedrijfscultuur en het type mens dat daarbij past, mee te nemen tijdens het plaatsen van kandidaten. Daarbij hoort ook een goede voorselectie. Zo weten we precies welke kwaliteiten een kandidaat heeft en of die ook op dat vlak goed past bij jouw bedrijf. Voor opdrachtgevers en kandidaten zetten wij alles op alles om de juiste match te maken. Dat noemen wij getting it done.

Vriendelijk

Vertrouwd

Vakkundig

Vriendelijk karakter

Vriendelijkheid is onderdeel van ons karakter. Dat merk je aan onze adviseurs. Ze maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn en staan altijd voor je klaar. Ze kennen jouw bedrijf en weten daardoor precies wat voor type er goed bij past.

Vriendelijk.

Vertrouwd.

Vertrouwde samenwerking

Bij Veritec Techniek werken we met één vaste contactpersoon, die alles weet over jouw organisatie en waar je altijd bij terecht kunt. Hij neemt regelmatig contact met je op, ook als een kandidaat al geplaatst is. Zo houden we je op de hoogte en weten we precies of een plaatsing goed loopt en of er eventueel andere behoeften zijn. We geven je altijd oprecht advies en zijn eerlijk over de mogelijkheden. Alles voor een sterke, vertrouwde samenwerking.

Vakkundige adviseurs

Net als jij vinden wij het belangrijk dat wij goed zijn in ons vak. Dat betekent dat we verstand hebben van techniek én van personeelszaken. Hoe dat eruitziet in de praktijk? Omdat we techniek snappen en de bedrijven uit ons netwerk goed kennen, weten we altijd precies welke kandidaat het best bij jouw organisatie past.

Vakkundig.

Bent u benieuwd hoe wij onze unieke werkwijze op u kunnen toepassen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

Ons team

Darryl

Managing Director

Eduard

Operations manager

Christine

Backoffice Manager

Bram

Facility Employee

Delano

Recruiter