Zoek direct naar vacatures

Open
Sollicitatie

Open
Sollicitatie.

Heb je vragen?

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR.

Zoek direct naar vacatures

Populaire zoektermen:
Timmerman, Loodgieter, Werkvoorbereider, Installatiemonteur, Elektromonteur

Of zoek direct op

Loodgieter
Werkvoorbereider
Installatiemonteur
Elektromonteur

Benieuwd naar wat we voor jou
kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Over veritec

Vriendelijk

Vriendelijkheid is onderdeel van ons karakter. Dat merk je aan onze adviseurs. Ze maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn en houden van gezelligheid. In ons kantoor hebben we een bar, pooltafel en wordt er gelachen met elkaar. Er hangt dan ook een heel ontspannen sfeer, waarin we je netjes en behulpzaam begeleiden. We luisteren goed en staan altijd voor je klaar. Want in iedere stap van het proces willen we dat jij je op je gemak voelt.

Vertrouwd

Bij Veritec Techniek werken we met één vast contactpersoon, die weet wie jij bent en waar je altijd bij terecht kunt. Hij neemt regelmatig contact met je op. Zo houden we je op de hoogte van het proces en weet jij precies waar je aan toe bent. We geven je altijd oprecht advies en zijn eerlijk over de mogelijkheden. In aanloop naar de sollicitatie bereiden we je goed voor en gaan met je mee op gesprek als je dat prettig vindt. Alles voor een sterke, vertrouwde samenwerking.

Vakkundig

Net als jij vinden wij het belangrijk dat wij goed zijn in ons vak. Dat betekent dat we verstand hebben van techniek én van personeelszaken. Hoe dat eruitziet in de praktijk? Omdat we techniek snappen en de bedrijven uit ons netwerk goed kennen, weten we waar jij het beste past. Wij regelen het contact en bereiden je perfect voor op de sollicitatie. Als er een match is, doen wij de onderhandelingen zodat jij aan de slag gaat tegen de beste voorwaarden.

Onze werkwijze

1

Binnen 24 uur nemen wij contact op.

2

Telefonische kennismaking.

3

Kennismakingsgesprek op locatie.

4

Sollicitatiegesprek bij werkgever.

5

Je ontvangt een aanbieding.

6

Welkom in het team van Veritec!